ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ο σκληρός πυρήνας του Μαξίμου μετά την απομάκρυνση Γρηγοριάδη...


Η απομάκρυνση του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου το καλοκαίρι έχει αλλάξει και τον πυρήνα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός από την αρχή της διακυβέρνησης του έχει αλλάξει πολλούς συνεργάτες και ακόμα περισσότερους συμβούλους. Ωστόσο, ο σκληρός πυρήνας είναι ίδιος... με τη μόνη διαφορά ότι ακόμα «περισσότερες εξουσίες» έχει πάρει τώρα ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος.
Ο Μπρατάκος έχει αναλάβει την επικοινωνία κυβέρνησης – κόμματος καθώς παραμένει γενικός διευθυντής της ΝΔ. Είναι ο άνθρωπος που ακούει τους βουλευτές, επικοινωνεί με τους υπουργούς, ενημερώνει τον Πρωθυπουργό.
Κεντρικό ρόλο στην εικόνα του Πρωθυπουργού έχει η διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κύρα Κάπη. Στους στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Στέλιος Κουτνατζής, ο οποίος διατηρεί γραφείο στη Βουλή και σηκώνει το βάρος των νομοσχεδίων.
Σε κυβερνητικό επίπεδο κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι και οι δύο υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος...

από topontiki.gr