ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Κλείνει την εφημερίδα ο Παναγιωτάκης;


Με τα μπούνια στο νέο του απόκτημα, το One Channel έχει πέσει ο Διονύσης Παναγιωτάκης που πρόσφατα αγόρασε το χρεωμένο με 2,5 εκατ. ευρώ Nine με τις ευλογίες του Βαγγέλη Μαρινάκη που του προσέφερε τον τίτλο του One Channel της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, στο οποίο υπάρχει στενή συνεργασία σε επίπεδο περιεχομένου και συνεργατών.
Έχοντας επενδύσει λοιπόν χρόνο και χρήμα στο νέο εγχείρημα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης φαίνεται να κάνει ένα γλυκό fade out και μάλλον να βάζει λουκέτο στην εφημερίδα που έβγαλε μετά τυμπανοκρουσιών στις 7 Μαΐου 2022 υπό το διευθυντικό επιτελείο Γιάννη Πολίτη (σύμβουλος Ενημέρωσης του ειδησεογραφικού οργανισμού), Γιώργου Κουβαρά και Χρήστου Μπάρλα (σύμβουλοι έκδοσης) και Γιώργου Ντουδεσκέα (διευθυντής σύνταξης).
Οι λόγοι είναι πρωτίστως οικονομικοί ωστόσο συντρέχει και μια κρίσιμη παράμετρος, της δυσκολίας του επιχειρηματικού τριδύμου που αγόρασε το Action 24 (Μπάκος, Καϋμενάκης, Εξάρχου) να αποδεχθεί ομώνυμο τίτλο Μέσου με ενδεχόμενη διαφορετική πολιτική, ιδεολογική και άλλη γραμμή από αυτήν του καναλιού.
Και πράγματι, δεν είναι δυνατόν να πουλάς ένα κανάλι που διατηρεί τον τίτλο του και έχει ένα συγκεκριμένο πολιτικό στίγμα, και να διατηρήσεις συνονόματο μέσον με το βλέμμα στην κεντροαριστερά. 
 - aπό τη στήλη της Σόνιας Χαϊμαντά στο mononews