ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Aκρίτα: Δημοσιογράφος είμαι και δημοσιογράφος θα παραμείνω


Μεγάλη ήταν η αντίδραση από τα «συνήθη πρωτόζωα» για αυτά που έγραψε η Ελενα Ακρίτα  για την πρωθυπουργική σύζυγο δηλαδή ότι κρύβεται πίσω από το φεμινιστικό κίνημα για να μην απαντήσει.. ευθέως για τις οφσορ (δείτε ΕΔΩ).
Η Ελενα Ακρίτα έγραψε σχετικά στο fb:
"Μού την έπεσαν τα συνήθη πρωτόζωα επειδή έγραψα ότι η γυναίκα του πρωθυπουργού καπηλεύεται το φεμινιστικό κίνημα και κρύβεται πίσω του για να μην απαντήσει ευθέως για τις οφσορ.
Σάς έχω νεάκια, χρυσούλια μου. Όσο και να κοάζετε, δεν ιδρώνει το αυτάκι μου. Θα λέω ό,τι θέλω, θα γράφω ό,τι πιστεύω χωρίς μισόλογα και ισαποστακισμούς. Η αποψούλα σας αχού και δε με νοιάζει - για να σε πονέσει κάτι, πρέπει να τον εκτιμάς τον άλλον.
(Αλήθεια, γιατί με ανακυκλώνετε με τέτοια μανία; Μην ασχολείστε μαζί μου βρε κουτά, ντιπ επικοινωνία δεν σάς μάθανε;)
Α και κάτι τελευταίο. Δεν θέλω να γίνω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγνώμη που σας χαλάω τη σουπίτσα της ‘θεσούλας’. Αν ήθελα θα ήμουν τώρα στο επικράτειας ή στην ευρωβουλή, όπως μου προτάθηκε και αρνηθηκα. Δημοσιογράφος είμαι και δημοσιογράφος θα παραμείνω. Αυτό διάλεξα στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα ποτέ.
Αυτά."