ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Kινητικότητα και ηχηρές αφίξεις στον ΑΝΤ1


Eντονη είναι η κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες στον ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν συνεχώς ραντεβού με υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και σημαντικούς επαγγελματίες στον χώρο..της ψυχαγωγίας που θα αναλάβουν την υλοποίηση των προγραμμάτων του, αλλά και θα δώσουν τη δική τους οπτική για τη χάραξη στρατηγικής για το μέλλον. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Ισκάς, ο οποίος έχει κερδίσει πολλά παγκόσμια βραβεία και έχει υπογράψει παραγωγές του Netflix, του HBO και του Spotify, ανέλαβε τη θέση του CEO Antenna Studios. 
Σε ό,τι αφορά στο νέο του πρόγραμμα, ο ΑΝΤ1 έχει, ήδη, δώσει το πρώτο δείγμα γραφής για τις καινούριες του ψυχαγωγικές εκπομπές. Στα δυνατά χαρτιά της φετινής σεζόν, συγκαταλέγονται και οι σειρές του ANT1, ο οποίος επιλέγει να μοιράσει την τράπουλα της μυθοπλασίας ανάμεσα στη συχνότητά του και στην καινούρια πλατφόρμα του, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. Οι «Άγριες Μέλισσες» που έβαλαν ξανά στο παιχνίδι την ελληνική μυθοπλασία, έρχονται για 3η σεζόν να διεκδικήσουν τη μερίδα του λέοντος της τηλεθέασης, ενώ ο «Ήλιος» που έκλεισε τον α’ του κύκλο με πρωτιά, επιστρέφει. Για τη νέα σεζόν, είναι πολύ πιθανό το κανάλι να εντάξει και τρίτη σειρά στο πρόγραμμά του μετά τον Ιανουάριο. Όσα έχουν γραφτεί για το περιεχόμενο της καινούριας πλατφόρμας (Γιώργος Καπουτζίδης/ «Σέρρες», «The Bridge», «Ρένα» του Α. Κορτώ με την Υρώ Μανέ) ισχύουν, και αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ηχηρές αφίξεις δημιουργών μιας και πίσω από το συγκεκριμένο φιλόδοξο εγχείρημα υπάρχει μία δυνατή ομάδα επαγγελματιών με ονόματα όπως ο Τζον Κοτσαύτης και ο Λοΐζος Ξενόπουλος.