ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Εξώδικο της Μαρέβας στo Documento


Εξώδικο στην εφημερίδα Documento απέστειλε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, με αφορμή τα δημοσιεύματα της εφημερίδας περί κενών που εντοπίστηκαν στο πόθεν έσχες του.. πρωθυπουργικού ζεύγους.
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο εξώδικό της, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει ως ψευδή και ανήθικα τα δημοσιεύματα περί ψευδών δηλώσεων της περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργικού ζεύγους και τα οποία ισχυρίζονταν ότι η κ. Γκραμπόφσκι εξακολουθούσε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2020 να κατέχει το 95% των μετοχών της SCI Personal Ventures ενώ στο πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη το 2017 (φορολογικό έτος 2016) η κ. Γκραμπόφσκι εμφανίζεται να έχει μεταβιβάσει δωρεάν τις επίμαχες μετοχές.
Η εφημερίδα στην απάντησή της υπογραμμίζει ότι «στο ολιγοσέλιδο εξώδικο που απέστειλε, δεν κατορθώνει να εξηγήσει πως συκοφαντήθηκε» και επισημαίνει ότι ακόμα και μετά την παρέλευση τόσων ημερών δεν έχουν δοθεί απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα.