ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ο πιο αδύναμος κρίκος έρχεται για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ με τον Τάσο Τρύφωνος


«Καλώς ήρθατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο»! Ο «βασιλιάς της ατάκας», Τάσος Τρύφωνος, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, υποδέχεται τους υποψήφιους «δυνατούς κρίκους» για 3η συνεχόμενη χρονιά, ..στον ΣΚΑΪ.
Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού που έγινε η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα. Το ρολόι ξεκινά και πάλι και ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται 8 τολμηρούς παίκτες που καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων, να ανταπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου αλλά και το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή, να μην σπάσουν την αλυσίδα των σωστών απαντήσεων και να καταφέρουν να κερδίσουν έως 10.000€ σε κάθε επεισόδιο!
Απίθανοι παίκτες, καυστικές ατάκες και άφθονο χιούμορ! Όταν τα Γιάννενα γίνονται… λιμάνι, η οδός Βαλτετσίου μετακομίζει… στο Παρίσι, το ημίψηλο είναι είδος… φουστανέλας και ο πανέξυπνος άνθρωπος είναι… άλογο με πέταλα, τότε βρισκόμαστε στη «χώρα του Πιο Αδύναμου Κρίκου»!
Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ; Δηλώστε συμμετοχή τώρα!