ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Αναταραχή με διευθυντικές παραιτήσεις στην ΕΡΤ


Μία μόλις ημέρα πριν φύγει για διακοπές ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3, Φίλιος Στάγκος, τοποθετημένος στη θέση αυτή από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, έλαβε την παραίτηση του..Δημήτρη Αθανασόπουλου, του Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ 3. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio, θα ακολουθήσουν και οι παραιτήσεις δύο προϊσταμένων, της Χριστίνας Συμεωνίδου και της Ελένης Καμπάκη.
Το επιτελείο του πολιτικού τμήματος πάντως αποτελούσε επιλογή του ίδιου του Φίλιου Στάγκου. 
Οι λόγοι παραίτησης του Δημήτρη Αθανασόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η υποβάθμιση της ΕΡΤ3 και το γεγονός ότι έχει χαθεί ο τοπικός χαρακτήρας της. 
 Το θέμα είναι τώρα, όπως γραφει το e-tetradio, ότι δεν υπάρχουν και πρόσωπα να καλύψουν τις κενές θέσεις. Κάποιοι που γνωρίζουν τη δουλειά εξοβελίστηκαν (Δημήτρης Ντόζης, Χριστίνα Καλημέρη π.χ.) και είναι δύσκολο να επιστρέψουν.
Για την κατάσταση στην ΕΡΤ3 ζήτησε και ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.