ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Καταγγελία: Αστυνομικοί στη Μεσσηνία εισέβαλαν σε ιδιωτικό χώρο και κατέβασαν πανό


Πανό που είχε αναρτήσει κάτοικος μέσα στο χωράφι του, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Μεσσηνία, κατέβασαν αστυνομικοί στους Γαργαλιάνους. Τα πανό.. έγραφαν «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μ...κες;».
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», και κατέβασαν τα δύο πανό.
«Για την ιστορία… ανέβηκε ένα πανό που έγραφε τι ψηφίσατε ρε μ@λ@κες και αμέσως έσπευσαν άνθρωποι της φρουράς του Μωυσή να το σκίσουν γιατί μας είπαν ότι έχει τη λέξη μ@λ@κα που απαγορεύεται.. στη συνέχεια ανεβάσαμε ένα πανό που έγραφε "καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ" που δεν έβριζε κανέναν και πάλι μας είπαν να το κατεβάσουμε αλλά εμείς αρνηθήκαμε γιατί στο δεύτερο πανό δε βρίζουμε κανέναν.. τελικά πήδηξαν την περίφραξη και μπήκαν παράνομα σε ιδιωτικό χώρο για να κατεβάσουν και το δεύτερο πανό..» τονίζεται στη σχετική ανάρτηση στην οποία δημοσιεύονται και βίντεο με τους αστυνομικούς να κατεβάζουν τα πανό.


Παράλληλα, σε προηγούμενη ανάρτηση γίνεται λόγος για μεθόδους τραμπουκισμού, ενώ καταγγέλλεται ότι αστυνομικός ζήτησε να αφαιρεθεί και το κινητό του ανθρώπου βιντεοσκοπούσε τα γεγονότα.
«Είμασταν δύο άτομα και κάναμε χαβαλέ και βρεθήκαμε απέναντι σε καμμιά τριανταριά λυσσασμένα μπατσοσκυλα..συμπέρασμα .. απαγορεύεται να εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου απέναντι στην κυβέρνηση των αρίστων, είσαι υποχρεωμένος να είσαι ευχαριστημένος σε όλα.. και είμαστε και τυχεροί που δε φάγαμε ξύλο».

Σε προγενέστερη ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό στο facebook για το εν λόγω περιστατικό σημειώνεται:
«Υποδοχή κουλη-μωυση στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας.. τα πανό ανέβηκαν κανονικά αλλά τα καλόπαιδα του Χρυσοχοΐδη φρόντισαν να εξαφανιστούν με τραμπουκισμό ώστε να φανεί ότι ο κόσμος τον αγαπάει το Μωυσή και κανένας δεν αντιστέκεται στη χούντα του..
Ότι πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό δεν το σχολιάζουμε καν.. δε μας κάνει και εντύπωση
ΥΣ.. στο βίντεο ακούγεται αστυνομικός να λέει πάρτε του το κινητό πάρτε το κινητό.. να ζητήσω συγνώμη που δεν το έδωσα νόμιζα ότι αναφερόταν στο συνάδελφο του που μας κατέγραφε..»

Σε βίντεο φαίνεται και αξιωματικός της αστυνομίας που δίνει εντολές στους υφισταμένους να απειλούν πολίτη μέσα στην ιδιοκτησία του, επαναλαμβάνοντας μάλιστα το επώνυμό του. Στάση η οποία εγείρει πολλά ερωτηματικά νομιμότητας εκ μέρους των αστυνομικών.

- πηγή: tvxs. gr