ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ελενα Ακρίτα προς Μαρέβα: Για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κάτι;


Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα μια ανάρτηση της πρωθυπουργικής συζύγου κατηγορώντας την ότι εργαλειοποιεί το φεμινιστικό κίνημα και κρύβεται για το.. πόθεν έσχες της. Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη:
"Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφες σου ( που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους.
Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες."
Σε  άλλο σχόλιό της η Ελενα Ακρίτα προσθέτει: 
"Στο μεταξύ το δήθεν φεμινιστικό σχόλιο της είναι ό,τι πιο σεξιστικό έχω διαβάσει. Ούτε καν δεύτερη ανάγνωση δε χρειάζεται για να το διαπιστώσεις."