ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Σοβαρό τροχαίο για τον Φάνη Χριστοδούλου στην Πάρο


Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε το πρωί της Δευτέρας στη Νάουσα της Πάρου ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χριστοδούλου.. μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας της Πάρου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Εχει τραυματιστεί στο γόνατο, ενώ έχει σοβαρό τραύμα στον ώμο.
Παράλληλα οι γιατροί φοβούνται ότι υπάρχει τραύμα και στον πνευμονοθώρακα. Στο μεταξύ αναμένεται να φτάσει στην Πάρο αεροσκάφος C-130, το οποίο και θα μεταφέρει τον Φάνη Χριστοδούλου στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Από εκεί ο «Μπέμπης» θα οδηγηθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο protothema.gr άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.
«Έχει χτυπήσει, είναι αλήθεια. Όπως έμαθα, το ατύχημα πρέπει να συνέβη γύρω στις 9:30. Με ενημέρωσαν οι δικοί του πως χτύπησε με την μηχανή. Κάποιον πήγε ν αποφύγει και έπεσε. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά αλλά απ ότι μου είπαν έχει τις αισθήσεις του δεν γνωρίζω περισσότερα και πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού. Στη Νάουσα έγινε το ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο. Έβγαινε από ένα μαγαζί και την ώρα που έφευγε κάτι συνέβη μ ένα αυτοκίνητο το οποίο πρέπει να προσπάθησε να αποφύγει και έπεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ με ανάρτησή του στο Instagram ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας -  αναφέρει πως «ο Φάνης είναι αγωνιστής και νικητής. Κι αυτό θα ξεπεραστεί». Παράλληλα συνοδεύει το σχόλιό με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Φάνης Χριστοδούλου να κρατάει τη μπάλα και να μαρκάρεται από τον Σκότι Πίπεν στο αγώνα ΗΠΑ - Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ του 1994.