ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Mας τέλειωσε ο Τσιάρτας


Η πρόσληψη του Βασίλη Τσιάρτα (ως προπονητή) στην ΑΕΚ Β’ «ναυάγησε» δικαιολογημένα μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκαν. Η «οργή λαού» στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ οδήγησαν.. τον παλαίμαχο προπονητή να μην αποδεχτεί την πρόταση «για να μη διχάσει τον κόσμο».
Ο Τσιάρτας μπορεί να αποτελεί ποδοσφαιριστή που έλαμψε στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και της εθνικής Ελλάδας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει ορυμαγδό αντιδράσεων για τις ρατσιστικές, εθνικιστικές και ομοφοβικές αντιλήψεις του.
Η Original 21 με ανακοίνωσή της αποκαλεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή «σκουπίδι», εναντιώνεται στην συνεργασία του με την ΑΕΚ, σημειώνει ότι «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη» και δηλώνει ότι «τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αλλοτριώσουν το DNA της ομάδας μας και να στιγματίσουν με λεκέ την ιστορία μας που με τόσο κόπο ο λαός της - ως θεματοφύλακας, κρατάει ψηλά σαν τα ύψιστα ιδανικά και πιστεύω της».
Και στο Twitter φίλαθλοι της ομάδας εξέφρασαν την ξεκάθαρη αντίθεσή τους στην πρόσληψή του.
Μετά από την κατακραυγή, ο Τσιάρτας με ανάρτησή του στα social media, αφού ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση ανέφερε: «Επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».