ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Έπεσε «σύρμα» στη Real News για τον υιό του πρωθυπουργού


Μόλις χθες έγραφε η efsyn.gr για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που αναφερόταν στη γνωριμία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη και τα ερωτήματα που προέκυπταν από το.. συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Η RealNews επικαλούνταν αποκλειστικές πληροφορίες περί γνωριμίας του ζευγαριού πριν από έξι μήνες σε πάρτι φίλου στις Σπέτσες. Σε μια περίοδο, δηλαδή, όπου υπήρχε γενικό lockdown στη χώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων και απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων. Παράλληλα, ο υιός του πρωθυπουργού εκείνη την περίοδο, με βάση δημοσιεύματα, βρισκόταν στον Έβρο για τη στρατιωτική του θητεία.
Στα ερωτήματα που προέκυψαν, τα οποία έθεσαν και σε πιο αυστηρό τόνο πολλοί χρήστες των social media, πήραμε ορισμένες απαντήσεις από στενούς φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι φαίνεται πως είναι φανατικοί αναγνώστες της real.gr, διάβασαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ και έσπευσαν να το διορθώσουν.
Διευκρινίζουν, λοιπόν ότι οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2020 και όχι πριν από έξι μήνες.

Το αρχικό δημοσίευμα της Real


Και η διόρθωση


Και επαναλαμβάνουμε, ας κάνουν ό,τι θέλουν δύο νεαροί άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν.
Αρκεί να μην… συμπίπτουν τέτοιες ενέργειες (όπως η ποδηλατάδα και το νησιώτικο γλέντι του μπαμπά Μητσοτάκη) με αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για όλους τους πολίτες.
Κρατάμε, λοιπόν, τις διευκρινίσεις των στενών φίλων του ζευγαριού.