ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

To SPORT24 στους τελικούς του NBA


Το Sport24.gr βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ και είναι το μόνο ελληνικό ΜΜΕ που θα καλύψει από κοντά τους τελικούς του ΝΒΑ. Ο απεσταλμένος του κορυφαίου αθλητικού site στην Ελλάδα, Χάρης.. Σταύρου βρίσκεται στην πόλη του Μιλγουόκι για να καλύψει όλες τις αγωνιστικές εξελίξεις αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω από τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Οι αναγνώστες του SPORT24 θα ζήσουν έντονα όσα διαδραματίζονται στην Αριζόνα και το Ουισκόνσιν αλλά και τον μαγικό κόσμο του NBA με αποκλειστικά VIDEOS, κείμενα, ανασκοπήσεις, συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ρεπορτάζ του Χάρη Σταύρου.
Επιπλέον, ο απεσταλμένος στις ΗΠΑ, Χάρης Σταύρου θα σχολιάζει από το γήπεδο τους αγώνες των τελικών, με περιγραφή και VIDEO μέσω του Matchcenter, ενώ θα συμμετέχει με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου “Show Must Go On”.
Η ενημέρωση του αθλητικού κοινού ωστόσο δεν θα γίνει μονάχα μέσα από το site, καθώς και από τους λογαριασμούς του SPORT24 στα social media, όπου οι εκατοντάδες χιλιάδες followers, θα βιώσουν την εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες και τα videos του απεσταλμένου στις ΗΠΑ.