ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πού θα πάει η Κάτια Μακρή


Όλοι αναρωτιούνται πού θα πάει η Κάτια Μακρή μετά την αποχώρησή της από το STAR για προσωπικούς λόγους. Θα πάει στο OPEN (με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο), να καλύψει με την.. εμπειρία της το πολιτικό ρεπορτάζ; Αυτό γράφει το enimerosi24 που διερωτάται:
Θα πάει στο MEGA όπου πάνε όλοι με την προσδοκία ότι θα κάνει την έκπληξη την επόμενη σεζόν; Ή μήπως στον ΑΝΤ1 για να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις ειδήσεις (και ενδεχομένως και στον REAL FM); Αλήθεια η ΕΡΤ των Ζούλα – Γαμπρίτσου είναι ένα ενδεχόμενο ή όχι;
O Κάτια Μακρή είναι από τις πλέον έμπειρες δημοσιογράφους στο πολιτικό ρεπορτάζ και η απόφασή της να φύγει από το STAR έχει προκαλέσει συζητήσεις, δεδομένης της εξαιρετικής σχέσης που είχε με τη διοίκηση του σταθμού, αλλά και την ιδιοκτησία.
Την ίδια ώρα η Μάρα Ζαχαρέα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τον Σπύρο Λάμπρου να αναλαμβάνει καθημερινά για τον Ιούλιο την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star στις 19:50.