ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Νέα προσπάθεια στην ενημέρωση από το Αttica TV

B. Tαλαμάγκας - Ν. Νικητέας
Μια νέα προσπάθεια στον τομέα της ενημέρωσης επιχειρεί απο σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου το Αttica TV. Mια πολυμελής συνεταιριστική δημοσιογραφική ομαδα του πρώην oικονομικού καναλιού SBC, της εφημερίδας «Αξία» και δημοσιογράφων επαρχιακών περιφερειακών σταθμών θα παρεμβαίνει καθημερινά με ζωντανή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα -Πεμπτη 17.00-19.00)..
απο την συχνότητα του Attica TV και σε συνεργασία με δημοσιογράφους 6 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών καθώς και ανεξάρτητων ιστοσελίδων.
Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι Βασίλης Ταλαμάγκας, Νίκος Νικητέας, Γιάννης Κορωναίος, Ντέπυ Γκόλεμα κ.α. αλλά και ομαδα δημοσιογράφων, καθώς και αναλυτών για ολα τα θέματα της επικαιρότητας.
Η ενημερωτική ομαδα του Αttica αποτελείται από τους, Γιώργο Λαιμό, Ανέστη Ντόκα, Αλεξάνδρα Ντούσκα, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Σοσώ Χονδρογιάννη, Βαγγέλη Θάνου, Θοδωρή Παναγούλη, Παναγιώτη Πέππα, Κατερίνα Καμπολή, Ελπίδα Πουρνάρα, Ελένη Μπότα, Σοφία Μυτίλη, Θάνο Πασχάλη κ.α. Στόχος είναι η 24ωρη κάλυψη των γεγονότων.
Θα υπάρχει και υποστήριξη απο τους σπουδαστές δημοσιογραφίας της σχολής New media studies του Σταμάτη Μαλέλη, και των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικης.