ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στον Σπορ Fm

Αυτό το Σάββατο έχει τελικό, αυτό το Σάββατο δεν ξεκολλάμε από τους 94,6
Ο ΣΠΟΡ FM εκπέμπει σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου και προσαρμόζει το πρόγραμμά του για να μη σας ξεφύγει τίποτα.
Η σέντρα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα γίνει στις 20:30 και ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα είναι στο ΟΑΚΑ για να περιγράψει το ματς που θα κρίνει τον τίτλο. Δίπλα του στο σχολιασμό θα είναι ο Νίκος Κατσαρός και ο Κώστας Μιαούλης.
Παράλληλα το ρεπορτάζ αρχίζει από νωρίς..
και θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλα, από το πολυάριθμο επιτελείο που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Οι Γιώργος Τσακίρης, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κώστας Κετσετζόγλου, Τάσος Τσατάλης, Άρης Ασβεστάς, Γιώργος Μαραθιανιός, Γιάννης Σταυρόπουλος και Γιώργος Τσανάκας, θα σας μεταφέρουν όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ, για να μη χάσετε το παραμικρό. Από τις 19:30 μέχρι τα μεσάνυχτα ο Σταύρος Χονδροθύμιος θα συντονίσει από το στούντιο, ενώ από το πρωί όλα θα κινούνται στους ρυθμούς του τελικού.
Στις 10:00 Ο Διονύσης Καππάτος για δύο ώρες θα κάνει μια ιστορική αναδρομή στο θεσμό και στις 12:00 ο Γιάννης Σταυρόπουλος παίρνει τη σκυτάλη για να… ανακρίνει μέχρι τις 14:00 τους Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Γιώργο Τσακίρη.
Το επόμενο τρίωρο οι Άρης Ασβεστάς και Γιώργος Πετρίδης θα συνομιλήσουν με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και δημοσιογράφους και θα σας βάλουν στο κλίμα του τελικού. Από τις 17:00 ο Παύλος Κουστέρης θα αρχίσει το pregame κάνοντας συνεχείς συνδέσεις με το ΟΑΚΑ και μεταφέροντας σας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο τελικό.
Το πάρτι όμως συνεχίζεται και μετά το ματς. Σχόλια , ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και όλος ο απόηχος του ντέρμπι θα είναι στους 94,6. Στη συνέχεια ο Κώστας Κετσετζόγλου και Κώστας Μιαούλης ανοίγουν τις τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος θα περάσει σε εσάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.