ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Θα σας πάω μέχρι τέλους...

Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στεφ. Χίο της πολιτικής; (ΒΙΝΤΕΟ)

"Εχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο, δεν περίμενα, όμως, πραγματικά, ότι θα φτάνατε εδώ στο Κοινοβούλιο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Αυτό το κατάντημα δεν το περίμενα ποτέ. Ομως η κατάληξη..
της κατηφόρας είναι ο πάτος. Τον πιάνετε σήμερα", είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της δευτερολογίας του χθες στη Βουλή.
"Είμαι 11 χρόνια αρχηγός κόμματος, και 4μιση χρόνια Πρωθυπουργός... δεν είμαι απο πολιτική οικογένεια και δεν έγινα ποτέ πλούσιος όπως εσείς είστε από πολιτική οικογένεια που πλούτισε από την πολιτική. Είστε πολύ λίγος για να μιλάτε έτσι..." είπε φανερά ενοχλημένος ο Τσίπρας σχετικά με τις φωτογραφίες για το θέμα των διακοπών του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου.
Αναφορικά με τις ολιγοήμερες διακοπές του πέρσι το καλοκαίρι ο κ. Τσίπρας απάντησε: "Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω συνεργάτιδα την κ. Παναγοπούλου εδώ και τρισήμιση χρόνια.... Δεν θρηνούσατε εσείς για το Μάτι... το 15Αυγουστο... Είναι γνωστό σε όλους και στο σύστημά σας γιατί το έγραψαν τα μέσα που σας στηρίζουν τέλη Σεπτέμβρη 2018. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε θα σας έδινα και εγώ φωτογραφίες μου..."
"Μην βάζετε το παρακράτος σας, να κλέψει στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Εγώ ότι έχω είναι δημόσιο. Δεν έκρυψα ούτε τις γνωριμίες μου, ούτε τους συνεργάτες μου" είπε ο κ. Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: