ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Το One TV του Μαρινάκη θα αποδειχθεί παιδική χαρά!

Δεν θα αφήσει σε ησυχία την κυβέρνηση ο ΣΚΑΪ

Σκληρή “μπάλα” έχει ξεκινήσει να παίζει ο ΣΚΑΪ ενόψει ευρωεκλογών, τοπικών και περιφερειακών… Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα αφήσει σε ησυχία κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ!
“No mercy” λένε στο Φάληρο! Και το επιβεβαιώνουν τα δυο απανωτά γκολ του τελευταίου τετραημέρου..
Για την ακρίβεια 1+1 (γκολ), αφού του Παπαχελά η έρευνα για το Μάτι (ήταν η γκολάρα), επαναφέροντας την τραγωδία στην επικαιρότητα, με την κυβέρνηση να τρέχει ασθμαίνοντας και ψελλίζοντας ότι το τάιμινγκ ήταν ύποπτο…
Οι χθεσινές εξαγγελίες για τις 120 δόσεις βοήθησαν σημαντικά να αλλάξει η ατζέντα, αλλά την ίδια ώρα στα social media γίνεται χαμός με τις δυο φωτό που έχει ανεβάσει ο Άρης Πορτοσάλτε και απεικονίζουν κάποιον σκαφάτο με πούρα να απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο δημοσιογράφος δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι ο Τσίπρας στις φωτογραφίες, αλλά όλοι το θεωρούν δεδομένο!
Ετσι ο ΣΚΑΪ έχει μπει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο, δείχνοντας τα “δόντια” του  με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε αμυντική θέση.
 Η φράση του Πολάκη “Μόνος μου και όλοι σας! Σας έχω” κάλλιστα μπορεί να υιοθετηθεί από το Φάληρο και να γίνει το νέο μότο του ΣΚΑΪ.
Αν συνεχίσει έτσι και με την κυβέρνηση να επιμένει στο εμπάργκο δεν υπάρχει σωτηρία. Το ONETV του Μαρινάκη θα αποδειχθεί παιδική χαρά!
- πηγή: enimerosi24