ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Το BBC απέλυσε ραδιοφωνικό παραγωγό...

 ...για το τουίτ με τον χιμπαντζή κια το «βασιλικό μωρό»

Το BBC απέλυσε τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ντάνι Μπέικερ ο οποίος έστειλε ένα τουίτ με την εικόνα ενός χιμπαντζή κάτω από την επικεφαλίδα «το Βασιλικό Μωρό φεύγει από το νοσοκομείο».
Η Μέγκαν, σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι, γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ένα αγοράκι,..
τον Άρτσι, το πρώτο παιδί μιγάς που γεννιέται σε μια σημαντική θέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια στην πρόσφατη ιστορία.
«Μόλις απολύθηκα», δήλωσε στο Twitter ο Ντάνι Μπέικερ, παρουσιαστής του BBC Radio 5 Live. Την είδηση μετέδωσε επίσης το BBC. Εκπρόσωπος του BBC δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχόλια.
Η ανάρτηση του Ντάνι Μπέικερ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter και ανάγκασε τον παραγωγό να κατεβάσει την ανάρτηση και να ζητήσει συγγνώμη. «Ζητώ συγγνώμη αν η σατιρική φωτογραφία για τον μικρό αναστάτωσε ορισμένους. Δεν το σκέφτηκα ποτέ (το ρατσιστικό περιεχόμενο), γιατί δεν έχω αρρωστημένο νου» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που μου επεσήμαναν τους πιθανούς συνειρμούς, κατέβηκε.»