ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Στον ύπνο πιάστηκε η ΕΡΤ με τις 120 δόσεις

Τρεις υπουργοί και δύο υφυπουργοί έδιναν έκτακτη συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσουν ένα πακέτο ρύθμισης οφειλών... για όλα (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, δήμους και κοινότητες), αλλά η ΕΡΤ δεν τη μετέδιδε. Τη μετάδοση έκαναν ο Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου μέσα από τους λογαριασμούς τους στο facebook, καθώς και το ONE channel, το διαδικτυακό κανάλι του..
Βαγγέλη Μαρινάκη! Όσο για το σήμα του webTV της ΕΡΤ, αυτό μεταδιδόταν μέσω των λογαριασμών facebook της Έφης Αχτσιόγλου και του Αλέξη Χαρίτση, αλλά όχι από το webTV της ΕΡΤ, στον ιστότοπο της ΕΡΤ.
Κάποια στιγμή και αφού είχαν τελειώσει οι τοποθετήσεις των υπουργών και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, «ξύπνησε» η ΕΡΤ1 και μετέδωσε έκτακτο δελτίο, με ένα live που κράτησε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια άρχισε η μετάδοση των μαγνητοσκοπημένων τοποθετήσεων που είχαν γίνει νωρίτερα.
Αντί να γίνει λοιπόν από το web TV της ΕΡΤ (τι αλήθεια κάνουν εκεί πέρα;) η μετάδοση, έγινε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.