ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

O Γ. Καραμέρος καταγγέλλει «βρώμικα πληκτρολόγια»

Καταγγελία και μήνυση συνοδευόμενη από στοιχεία για ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook υπέβαλε, στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το μεσημέρι της Τετάρτης ο ανεξάρτητος συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι.
Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών..
καταθέτοντας έγγραφη καταγγελία και μήνυση συνοδευόμενη από πολλά στοιχεία για ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook που από άγνωστη πηγή χρηματοδότησης προβαίνουν σε χορηγούμενες διαφημίσεις υπέρ ή σε βάρος δημοτικών παρατάξεων με συγκεκριμένη στόχευση και προφανώς κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.
Αναπαράγουν δε, δήθεν ειδήσεις νεόκοπων στρατευμένων  τοπικών ιστοσελίδων διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα
 Ο Γ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Οι χειρότερες πρακτικές του κομματισμού, με τρολ που υποστηρίζουν είτε τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε τη Νέα Δημοκρατία, είτε άλλα κόμματα, και μολύνουν την ίδια τη Δημοκρατία, δεν πρέπει να έχουν θέση στο Μαρούσι. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίζει με τους δημότες και το μέλλον της πόλης μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία πως θα αποκαλύψει γρήγορα  ποιοι κρύβονται πίσω από τα τρολ, τα site χωρίς ταυτότητα και τη χρηματοδότησή της προπαγάνδας τους. Καλούμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση για αυτές τις μεθόδους και να τις καταδικάσουν δημόσια. Ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξάγεται βάσει προτάσεων και προγράμματος και όχι σε σκοτεινά δωμάτια με βρώμικα πληκτρολόγια».