ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Το πρωί στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., το βράδυ στον Μαρινάκη

«Το έχει η μοίρα μου! Μια ζωή στο κοντρόλ. Κυνηγώντας το νέο. Και ξανά. Και ξανά! Σήμερα νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Με τους καλύτερους συνεργάτες. Κάνοντας πάντα ένα βήμα στο μέλλον.»
Αυτό έγραψε στα σόσιαλ μίντια  ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής που έχει και τη συνολική ευθύνη του project στο διαδικτυακό κανάλι One TV του..
Βαγγέλη Μαρινάκη.
Με αφορμή τη διπλή ιδιότητα του Σταμάτη Μαλέλη, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τερζής υπό τον τίτλο «Το πρωί στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., το βράδυ στον Μαρινάκη» αφιέρωσε μισή σελίδα στην Εφημερίδα των Συντακτών στο " «παραμύθι» που εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στο δημοσιογραφικό αξιακό σύστημα του κ. Μαλέλη".

Μεταξύ άλλων γράφει ο Δ. Τερζής στην ΕφΣυν:
(...) Προφανώς και είναι λογικό ένας άνθρωπος με την πείρα του κ. Μαλέλη να αναλαμβάνει μια τέτοια δουλειά, από την άλλη πλευρά όμως ανακύπτει ένα ζήτημα ηθικής τάξης, μιας και ο ίδιος τυγχάνει να είναι και ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛΛ., θέση την οποία κατέχει από το περασμένο καλοκαίρι. (...)
Είκοσι και κάτι χρόνια πριν και ενώ ο Σταμάτης Μαλέλης απολάμβανε τη δόξα του, δήλωνε στην «Καθημερινή»: «Η ειδησεογραφία πρέπει να παρουσιάζεται από την τηλεόραση σαν μια σύνθεση από ιστορίες που οι δημοσιογράφοι αφηγούνται σαν παραμύθι. Αυτός ο τρόπος είναι που έδωσε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση στον ΣΚΑΪ».
Φωτογραφίες από το στούντιο του One Tv που ανέβασε στο fb ο  Μαλέλης
Είναι προφανές ότι το «παραμύθι» εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στο δημοσιογραφικό αξιακό σύστημα του κ. Μαλέλη. Και αυτό το διαπιστώνει κανείς αν δει τις πολιτικές του δηλώσεις πριν και μετά τη συνεργασία του με τον εφοπλιστή.
Ολα αυτά συμβαίνουν την ώρα που το ΚΙΝ.ΑΛΛ. προσπαθεί, ανεπιτυχώς είναι η αλήθεια, να κρατήσει ίσες αποστάσεις από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Και λέμε ανεπιτυχώς, μιας και δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του στα μέσα του κ. Μαρινάκη. Είναι γνωστά τα ενημερωτικά μηνύματα που στέλνονται από τη Χαριλάου Τρικούπη στους δημοσιογράφους τις παραμονές αφιερωμάτων, όπως έγινε με αυτά στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιώργο Γεννηματά, τα οποία πήραν «εργολαβία» «Τα Νέα».
Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχει πρόβλημα το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να συνδέεται κατ’ αυτόν τον τρόπο με τον υπόδικο εφοπλιστή που κάνει δωρεές στη Ν.Δ., γιατί να έχει ο υπόλοιπος κόσμος; Δεν πρόκειται, δα, και για σκάνδαλο ισάξιο με εκείνο του Πετσίτη...