ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

«Αδωνίζεις σήμερα, θυμήθηκες το πολύ δεξιό παρελθόν σου»

Έβγαλε «θέματα» (αν θέλετε πείτε και παραπολιτικά, αλλά δεν χάνουν τη σημασία τους) η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm το πρωί της Παρασκευής.
Κατ’ αρχάς κάποιοι ακροατές τού την «έπεσαν» για τα σχόλιά του σχετικά με την καταστροφική δράση κουκουλοφόρων στη Βουκουρεστίου και στη Βαλαωρίτου. Χαρακτήρισε τον.. πεζόδρομο που ενώνει τη Σταδίου με την Πανεπιστημίου τουριστική βιτρίνα της Αθήνας και ζήτησε να υπάρχει ουσιαστική αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης, αναφέροντας ως παράδειγμα τη Ρώμη και το Μιλάνο όπου αν κάποιος σπάσει μια βιτρίνα, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα βρεθεί, είπε, με το κεφάλι να κοιτάει το έδαφος και τα πόδια τον ουρανό. Στη Ρώμη, πρόσθεσε, περπατάς στους κεντρικούς δρόμους και υπάρχουν παντού στρατιώτες με αυτόματα και θωρακισμένα οχήματα («αλλά δεν λέω να είναι έτσι στην Αθήνα», διευκρίνισε). Ακόμα ζήτησε να ανακληθούν αστυνομικοί από τη φύλαξη προσώπων που δεν μπορούν να θεωρούνται πλέον στόχοι και εκεί αναφέρθηκε σε πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τον οποίο υποστήριξε ότι τον φυλάνε τριάντα αστυνομικοί.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog EΔΩ