ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Πόσο... μεροκάματο παίρνουν οι παίκτες στο Master Chef

Πέρα από την αγάπη τους για την μαγειρική οι παίκτες του τηλεοπτικού Master Chef έχουν και χρηματικό κίνητρο για να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Και φυσικά πληρώνοναι για την κάθε μέρα παραμονης τους καθώς πέραν των άλλων χάνουν και χρήματα από την όποια απασχόληση είχαν.
Πιο συγκεκριμένα οι παικτες, πληρώνονται με την μέρα..
παραμονής του ένα μικρό ποσό, που κάποιοι θεωρούν πως δεν είναι καθόλου αμελητέο ειδικά για εκείνους που ήταν άνεργοι προηγουμένως.
«Πληρωνόμασταν στο MasterChef βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ», είπε η πρώην παίκτρια Άλκηστις Αλεξάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Η Άλκηστις προχωρησε και σε άλλες αποκαλύψεις για τον δημοφιλή διαγωνισμό. «Πιο καλοστημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο… Η φάση μέσα στο σπίτι είναι άθλια, μόνο πέντε με έξι άτομα είναι καλά… », είπε. Μια άλλη αποκάλυψή της που μάς σόκαρε ήταν ότι τα πιάτα, οι κριτές τα δοκίμαζαν τρεις ώρες μετά την προετοιμασία τους!