ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μας πείσατε κύριε Μητσοτάκη...

...το πρόβλημα σας δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο Τσίπρας

Tην κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας εναντίον του αν. υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη εκ μέρους του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και την μετατροπή της σε πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, εκ μέρους του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος..
της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι ανταποκρίνεται στο θυμό της ελληνικής κοινωνίας γιατί “η χυδαία επίθεση ενός υπουργού της κυβέρνησης απέναντι σε ένα μαχητή της ζωής προκάλεσε δικαίως την οργή των πολιτών".
"Είναι υποχρέωσή μας να αξιοποιήσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα για να αναδείξουμε αυτή τη συμπεριφορά”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης είπε “πείστηκα ότι το πρόβλημα σας δεν είναι ο Πολάκης, είναι ο Τσίπρας” και κατέθεσε την πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, με την διαδικασία να ξεκινά την Τετάρτη.