ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Κ. Παναγοπούλου: Στο σκάφος μας έκανε διακοπές ο Τσίπρας

«Πολιτική αθλιότητα οι φωτογραφίες - Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει»

«Ο σύζυγός μου το πρότεινε για να ξεκουραστεί o πρωθυπουργός, επειδή τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε πάρα πολύ, τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν. Ήταν αρκετό διάστημα μετά το Μάτι. Είναι λογικό ένας πρωθυπουργός να ξεκουραστεί μια εβδομάδα. Εγώ και ο σύζυγός μου δεν ήμασταν παρόντες». Με αυτά τα λόγια Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα του εφοπλιστή Περικλή..
Παναγόπουλου επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε όντως διακοπές στο σκάφος του συζύγου της, «Odyssey», μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Με δηλώσεις της στο protothema.gr, η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου πήρε θέση μετά τον θόρυβο  που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες Τσίπρα στο κότερο και τονίζει ότι την πρόταση να κάνει διακοπές στο σκάφος τους, την έκανε ο ίδιος ο Περικλής Παναγόπουλος στον πρωθυπουργό.
«Ο σύζυγος μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη γελοία. Ούτε ασχολούμαι με αυτό, ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας με το ήθος και την ποιότητα του. Αλλά επαναλαμβάνω ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω να το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας».