ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Τσίπρας για debate: Ας είναι μοντερέιτορ ο Άρης Πορτοσάλτε

Η «αγάπη» του πρωθυπουργού για τον ΣΚΑΙ είναι γνωστή και κυρίως διαχρονική! Μετά λοιπόν την αναφορά του πριν ένα χρόνο από το βήμα της Βουλής στον Γιώργο Αυτιά… Χθες πάλι ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή τον ρώτησε γιατί αρνείται να αντιπαρατεθεί μαζί του σε κάποιο debate…
Και του πρότεινε για να τον διευκολύνει – υποτίθεται, να συντονίζει τη συζήτηση ο Άρης Πορτοσάλτε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας είναι μοντερέιτορ ο Άρης Πορτοσάλτε»!
***
Στο κάδρο εκτός από τον Άρη Πορτοσάλτε μπήκε και ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, μετά από πρόκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρωθυπουργό λέγοντάς του να τον ακούει αντί να απαντά στα μηνύματα που δέχεται στο κινητό του!
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον ρώτησε: «Ποιος σας στέλνει μηνύματα ο Πορτοσάλτε ή μήπως ο Βαξεβάνης… Ακούστε με και απαντήστε μετά»!
- από το enimerosi24