ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ο συγκλονιστικός 13ος κύκλος των Criminal Minds έρχεται στο OPEN

Criminal Minds: Ο συγκλονιστικός 13ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο έρχεται στο Open σε Α’ αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Μάϊου στις 23:00 με διπλό επεισόδιο.
Η θρυλική ομάδα των επίλεκτων ψυχολόγων του FBI επιστρέφει, προσπαθώντας να διαβάσει το μυαλό των πιο επικίνδυνων..
εγκληματιών, στα νέα επεισόδια της πολυβραβευμένης σειράς.
Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αν γνωρίζεις καλά την ανθρώπινη φύση… Και για τα μέλη της BAU, της επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, η ανθρώπινη φύση είναι η ειδικότητά τους. Σύγχρονοι, δαιμόνια έξυπνοι, με χιούμορ και αστραπιαία αντανακλαστικά, έχουν ένα σπάνιο χάρισμα: «διαβάζουν» τις σκέψεις ακόμα και των πιο παρανοϊκών δολοφόνων, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους.
Ο καθένας χρησιμοποιεί τις ξεχωριστές του γνώσεις για έναν κοινό σκοπό: να σκιαγραφήσουν το ψυχολογικό προφίλ του δράστη και να τον προλάβουν προτού ξαναχτυπήσει…
Στον συναρπαστικό 13ος κύκλο της αστυνομικής σειράς η ομάδα προσπαθεί να συνέλθει μετά από το οργανωμένο χτύπημα και τη βαριά απώλεια που δέχτηκε όταν κυνηγούσε τον Mr. Scratch. Ο Ματ Σίμονς (Ντάνιελ Χένευ) τους βοηθάει να σώσουν έναν δικό τους ενώ την ίδια στιγμή ο Ρίντ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στην ομάδα μετά από την παραμονή του στη φυλακή, αφού ήδη οι πρώτες περίπλοκες υποθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους και αναζητούν λύση.