ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Είδε ο Σπίνος τον μαίανδρο ανάποδα!

Μια έκπληξη περίμενε το δικαστήριο χτες το πρωί κατά την 355η συνεδρίαση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Κλήθηκαν να εξεταστούν οι δύο πρώτοι μάρτυρες υπεράσπισης που έχει προτείνει ο ίδιος ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης και εκείνοι έδωσαν την πρώτη γεύση για την υπερασπιστική γραμμή που πρόκειται να ακολουθήσει ο Μιχαλολιάκος μετά..
το φιάσκο των έως σήμερα μαρτύρων υπεράσπισης.
Ολα δείχνουν ότι ο «Αρχηγός» αναδιπλώνεται στην παλιά γνώριμη στάση του, όπως έκανε επί δεκαετίες κάθε φορά που η Δικαιοσύνη εξέταζε την εγκληματική δράση χρυσαυγιτών: στόχος του είναι πλέον μόνο η προσωπική του διάσωση και η μετάθεση των ευθυνών στους μέχρι σήμερα συναγωνιστές του.
Προκειμένου να πείσουν το δικαστήριο για την αθωότητα του «Αρχηγού», οι χτεσινοί μάρτυρες δεν δίστασαν να ανατρέψουν όλα όσα υποστήριζε μέχρι χτες η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και οι μάρτυρές της.
Στο τέλος, βέβαια, δεν απέφυγαν να εκθέσουν τον «Αρχηγό» που τους εμπιστεύτηκε, διαψεύδοντας ο ένας τον άλλο.
Ο Αρης Σπίνος, ο οποίος αυτοσυστήθηκε ως δημοσιογράφος, και αφού δήλωσε ότι πολιτεύεται με την οργάνωση χωρίς να είναι μέλος της, έδωσε τη δική του εξήγηση για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τα συντριπτικά ντοκουμέντα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο.

- από κείμενο που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην Εφημερίδα των Συντακτών (ολόκληρο ΕΔΩ)