ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Πατούλης Challenge για... καλούς φιλολόγους

Νέο βίντεο με επτά επικές στιγμές του Γιώργου Πατούλη, από το debate στον ΣΚΑΪ, ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης.
Το βίντεο έχει τίτλο «Πατούλης Challenge» και, όπως εξηγεί ο Γ. Χριστοφορίδης, είναι μόνο για… καλούς φιλολόγους. Καταγράφει επτά στιγμές όπου ο υποψήφιος..
περιφερειάρχης Αττικής δίνει ρεσιτάλ. Ρεσιτάλ αοριστίας, τρομολαγνείας, σαρδάμ και απειλών,  σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ενώ καταφέρνει ακόμη και να βάλει τις λέξεις «καταστολή» και «γονιμότητα» στην ίδια φράση!
Διαβάστε πώς προλογίζει το βίντεο ο δημιουργός του:
«Οχι, ο Γιώργος Πατούλης δεν είναι ένας συνηθισμένος υποψήφιος. Είναι τρομερός, ριζοσπαστικός, μια ζωντανή πρόκληση -πραγματικά- για τον ανθρώπινο νου και την ελληνική γλώσσα. Ειδικά, ως προς τη γλώσσα, κανείς δεν μπορεί να κοντραριστεί μαζί του. ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε ο καλύτερος φιλόλογος. Και αυτό το βίντεο είναι η απόλυτη απόδειξη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Όμως, ο Γιώργος Χριστοφορίδης δεν σταμάτησε σε αυτό. Ανάρτησε και δεύτερο βίντεο, με τίτλο «Οι τηλε-φάπες του Πατούλη!». Ιδού πώς το περιγράφει ο δημιουργός του:
«Τηλε-φάπες σε προεκλογική περίοδο έχουμε δει εκατοντάδες. Λίγες, όμως, είναι αντάξιες αυτών που δέχθηκε ο Γιώργος Πατούλης στο debate του ΣΚΑΪ. Μέχρι και οι παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στην τάξη, προτρέποντάς τον να μη λέει άσχετα πράγματα. Και, έτσι, ο ταλαντούχος κύριος Πατούλης, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να αποκαλύψει όλη του την άγνοια και την ασχετοσύνη γύρω από τα θέματα της Περιφέρειας. Θέλει ταλέντο αυτό, μην το γελάτε. “Αλλα αντ’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα“, του φώναζαν στο στούντιο. Δείτε το βίντεο. Και πολύ Πατούλης, λέμε!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: