ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Μεταγραφές αεροδρομίου

*** Ο Γιώργος Πατούλης έστησε περίπτερο πάνω στις πλάκες όδευσης τυφλών. Όχι δεν το έκανε από απροσεξία ή από επιπολαιότητα. Απλώς θέλει να οδηγεί τους τυφλούς κατ’ ευθείαν μέσα στο περίπτερο, όπου θα τους εξηγεί τι έχει κάνει για να διευκολύνει τη ζωή των τυφλών.

*** Σε λίγες μέρες θα ψηφιστούν και οι 120 δόσεις για χρέη στο..
Δημόσιο, στα Ταμεία και τους Δήμους. Θα έχουμε δηλαδή δόσεις μέχρι το 2029. Ευτυχώς που παρά την κρίση έχουμε υψηλό προσδόκιμο ζωής. Ζωή να ‘χουμε να πληρώνουμε.

*** Ο Ερντογάν κατάφερε τελικά να επαναληφθούν οι δημογικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Αφού ούτως ή άλλως νοιώθει αυτοκράτορας γιατί δεν αυτοανακηρύσσεται και δήμαρχος να γλυτώνει και τα διαδικαστικά; Άλλωστε υπάρχει και το παράδειγμα του Γκουαΐδό.

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Εξαιρετικά ανήσυχος ο Βασίλης Οικονόμου που κάποιος πάει να του σπάσει το απόλυτο ρεκόρ μετακίνησης από κόμμα σε κόμμα.

*** Ανήσυχος είναι πάντως και ο ίδιος ο Ψαριανός αν μέχρι τις επόμενες εκλογές θα ιδρυθεί κάποιο νέο κόμμα, ώστε να μπορεί να μεταπηδήσει.

*** Λιγότερες από 20 μέρες έμειναν μέχρι τις ευρωεκλογές και η συζήτηση γίνεται για ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την Ευρώπη. Άλλωστε γιατί να μας απασχολήσει; Μήπως μας επηρεάζουν οι αποφάσεις που λαμβάνονται εκεί;
Δημήτρης Σούλτας / altsantiri