ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η κυριακάτικη Zoύγκλα και το γλέντι στο σπίτι του Καμμένου

Πως αντέδρασε ο Μαυρίδης του Φιλελεύθερου

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αμφιταλαντεύεται σχετικα με τo αν θα προχωρήσει στην (κοστοβόρα) έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας «Ζούγκλα». Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από το γλέντι στο σπίτι του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου όπου προσκεκλημένος ήταν και ο..
δημοσιογράφος και διαχειριστής του zougla.gr. Στις φωτογραφίες φαίνεται και ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος να παίζει κιθάρα και να συνοδεύει στο μπουζούκι τον τραγουδιστή Τόλη Κιάο. Ο τελευταίος ήταν που ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο fb γράφοντας: «Με μεγάλη μου τιμή, εχτές ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ. Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωΐας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα… στο επανιδείν».
Το όλο θέμα εκμεταλλεύτηκε ο Θανάσης Μαυρίδης του "Φιλελεύθερου" που έγραψε ολόκληρο άρθρο το liberal αναφέροντας μεταξύ άλλων:
"Την ημέρα που ο πρόεδρος Πάνος κατέθετε την μήνυση κατά των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου, έστηνε ένα τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι του, παρέα με φίλους του. Μεταξύ αυτών και ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Είναι φανερό ότι όσα γράφονται για άγχη και αγωνίες είναι εκτός πραγματικότητας. Ο πρόεδρος είναι «έξω καρδιά».(...)
Οι σχετικές πληροφορίες διαψεύδουν κάθετα και οριζόντια τις φήμες ότι ο υπουργός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πολιτικό του μέλλον. Ή ότι είναι σοβαρά προβληματισμένος για τα όσα έχουν συμβεί με το προσφυγικό. Ο υπουργός χαίρει άκρας υγείας και διασκεδάζει με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτούς που εμπιστεύεται, που καλεί στο σπίτι του, που επέλεξε για να πιεί μαζί τους ένα ποτήρι κρασί. Ανθρώπινες καταστάσεις σε ένα απάνθρωπο περιβάλλον.
Να είναι καλά ο πρόεδρος Πάνος! Πάντα τέτοια. Φανταζόμαστε τι γλέντια έχουν να στηθούν στα σπίτια των μελών (όσων τουλάχιστον έχουν απομείνει) και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όταν ο πρόεδρος Αλέξης δεχτεί να τον βάλει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει να αναστενάξει ο μεσαίος και σοσιαλδημοκρατικός χώρος."
ΥΓ Πάλι καλά που δεν σχολίασε ο Μαυρίδης και την πισίνα, τα πούρα και τα ακριβά ουίσκι που διακρίνονται στις φωτογραφίες