ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Aντιφασιστικό μήνυμα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ένα δυναμικό αντιφασιστικό μήνυμα απέστειλε η σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε έξω από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού γύρω στις 09:00 σήμερα το πρωί
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο γραμματέας του κόμματος ενώ παραβρέθηκαν βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης, όπως ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νίκος Φίλης,.. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Μανιός, Μάκης Μπαλαούρας, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Κυρίτσης, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Κατερίνα Ιγγλέζη κ.α.
Η αντιπρόσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ ύψωσε πανό που έγραφε: Αθήνα Πόλη αντιφασιστική. Σκοπός της συγκέντρωσης των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της Νεολαίας ήταν να σταλεί ένα δυναμικό αντιφασιστικό μήνυμα ειδικά την σημερινή μέρα της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς.
Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παρέδωσε το πόρισμα της Βουλής για τις γερμανικές αποζημιώσεις που θα κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή για να προχωρήσει η νομική διεκδίκηση. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι υπογράμμισε την πάγια θέση του υπέρ της δικαίωσης των ελληνικών θέσεων.
Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν τη δίκη της Χ.Α. Στις δηλώσεις που παρεχώρησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «διεκδικούμε την δικαίωση του Παύλου Φύσσα και την καταδίκη της εγκληματικής δραστηριότητας καθώς και την πολιτική απομόνωση της Χ.Α.
 Σπύρος Ραπανάκης / Αυγή