ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Όταν η εφημερίδα «συγκρούεται» με το site…

Σε ποιον μεγάλο όμιλο οι καινούριοι «κουμανταδόροι»στο site παραγκωνίζουν το  -καλό- ρεπορτάζ της εφημερίδας; Βέβαια, αυτό που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι αν έχει δοθεί η σχετική εντολή από τον επικεφαλής, οπότε ο διευθυντής του site δρα σύμφωνα με αυτή και όχι σύμφωνα με αυτό που έχει στο κεφάλι του… Σε κάθε περίπτωση, το σωστό και ενδιαφέρον ρεπορτάζ, έστω και αν πρώτα έχει μπει στο έντυπο,..
πρέπει να αναδεικνύεται γιατί οι αναγνώστες των site δεν διψάνε μόνο για Fake news.
***
«Το σκουπίδι του ενός μπορεί να είναι ο θησαυρός κάποιου άλλο» λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία.
Αυτό μάλλον ισχύει στις περιπτώσεις που ένας δημοσιογράφος αφήνει τη θέση του και αναζητά νέες διεξόδους στον επαγγελματικό στίβο: Ανοίγει την πόρτα σε άλλους συναδέλφους του που τελικά αποδεικνύονται «διαμαντάκια». Τα «τζαρτζαρίσματα» που γίνονται, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό έχουν αναδείξει πολλά κρυφά ταλέντα.
***
Όλα τα κανάλια έχουν έναν λόγο να χαίρονται τελικά. Μπορεί ο ALPHA τις προάλλες να πανηγύριζε για την πρωτιά του στο δελτίο ειδήσεων, όμως το κανάλι του Αμαρουσίου έχει τη σταθερή του αξία που ακούει στο όνομα «Γιώργος Παπαδάκης», τον οποίο οι δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου ανέδειξαν νικητή στην τηλεθέαση. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί το ενημερωτικό τοπίο στους σταθμούς τους επόμενους μήνες, προεκλογικοί γαρ….

Σάτυρος / FMVoice