ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Εξελίξεις στην ΕΡΤ μετά την παραίτηση του «Φαντομά»

B. Ταλαμάγκας - Ν. Μερτζάνης
Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στην ΕΡΤ μετά την παραίτηση του Βασίλη Ταλαμάγκα από τη θέση του γενικού Συντονιστή του τομέα Ειδήσεων της γενικής διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Ο επονομαζόμενος και «Φαντομάς» (από το περιοδικό Fantomas που εξέδιδε) αποχωρεί από το Ραδιομέγαρο έπειτα από περίπου δυόμιση χρόνια. Η παραίτησή του συζητήθηκε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ και σύμφωνα με..
πληροφορίες τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο Νίκος Μερτζάνης, ενώ ακούστηκε ότι προσωρινά θα τα ασκεί ο  διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Β. Κωστόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Β. Ταλαμάγκας συζητά με ιδιωτικά κανάλια (STAR, KONTRA, OPEN) και λέγεται ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με ένα από αυτά. Kάποιοι λένε πως ο Ταλαμάγκας θα αναλάβει πόστο στο πλάι του υπουργού Ν. Παππά στο ΨΗΠΤΕ.

ΥΓ Κάποιοι ανακάλυψαν τώρα ότι παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3 η Κατερίνα Σαρικάκη. Οπως έχουν γράψει οι zoornalistas από την περασμένη Παρασκευή (ΕΔΩ) η επιστολή της παραίτησής της βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της διοίκησης της ΕΡΤ. Μάλιστα πληροφορίες του news247.gr ανέφεραν πως ο λόγος της παραίτησής της είναι πως δεν της εκχωρήθηκαν οι αρμοδιότητες που είχε ζητήσει.