ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο Πρετεντέρης βαρέθηκε

«Δεν έχω τι άλλο να γράψω για τον Καμμένο» ομολογεί μπουχτισμένος ο Γιάννης Πρετεντέρης! Και παραδέχεται στην ουσία ότι το θέμα τον ξεπέρασε: «Στην Ουάσιγκτον ο υπουργός κατήργησε την κυβέρνηση. Και στην Αθήνα η κυβέρνηση κατήργησε τον υπουργό. Σε κάθε κανονική δημοκρατία θα είχαμε ήδη ορίσει την ημερομηνία των εκλογών»!
Εκεί όμως που η βαρεμάρα του Πρετεντέρη χτυπάει ταβάνι και..
δεν διστάζει να το αποκαλύψει είναι όταν πρέπει να κάνει ρεπορτάζ για να διαπιστώσει αν βγαίνουν τα κουκιά της κυβέρνησης (χωρίς τον Καμμένο): «Εκατόν σαράντα τέσσερις εμείς και μια η Μεγαλοοικονόμου του Λεβέντη και μια η Παπακώστα και ένας ο Παπαχριστόπουλος του Καμμένου, μαζί κι ο Ζουράρις, άντε κι ο Δανέλλης που δεν κρατιέται, πόσοι βγαίνουμε; Εκατον σαράντα εννιά! Λείπουν άλλοι δυο για την κουρελού. Θα είναι ο Θεοχάρης; Ισως κάποιος άλλος του Λεβέντη; Κάτι λένε για την Κουντουρά. Να σας πω κάτι. Τα θεωρώ τόσο γελοία όλα αυτά που βαριέμαι και να τα ψάξω»!
- από το enimerosi24.gr