ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ο Π. Καμμένος, «οι υποκριτές και ξεφτιλισμένοι της ΕφΣυν»...

 ...και μια οφειλόμενη απάντηση από τον Γ. Πετρόπουλο 

Γ. Πετρόπουλος - Α. Παπαδόπουλος
«O Π. Kαμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα». Αυτό γράφει το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, που επικρίνει με σφοδρότητα τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ κάνοντας λόγο για υπονόμευση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης από τον υπουργό Άμυνας (ΕΔΩ).
Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος με αφορμή το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο επιτέθηκε κατά..
της ΕφΣυν μέσω fb κάνοντας λόγο για υποκριτές και ξεφτιλισμένους! Συγκεκριμένα ο Α. Παπαδόπουλος έγραψε στο fb:
«Η Εφ Συν μετά απο 3,5 χρόνια που έγλυφε και πρόβαλε τον Καμμένο, θυμήθηκε τωρα, ξαφνικά, οτι βλαπτει τη χώρα. Ειναι το ιδιο υποκριτές και ξεφτιλισμένοι οσο και οι συριζαίοι που εχουν γινει ενα με αυτο το πολιτικο σκουπιδι. Δεν τους ξεπλένει κανενα τετοιο πρωτοσέλιδο. Θα ναι και αυτοι μια ζωή υπόλογοι!».
Ο αρχισυντάκτης πολιτικού της ΕφΣυν Γιώργος Πετρόπουλος μέσω του fb απάντησε ως όφειλε στον συνάδελφό του:
"ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σημερινό βασικό θέμα της ΕΦΣΥΝ ενόχλησε πολλούς. Αρκετούς δικαιολογημένα. Κι ορισμένους άλλους για τους οποίους καμία πολιτική ανάλυση δεν είναι αρκετή ως ερμηνεία των αντιδράσεών τους.
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Γνωστός στο παρελθόν από την επονομαζόμενη Ανανεωτική Αριστερά και με λαμπρή καριέρα σ' αυτό που λένε «Στρίψτο όσο δεξιά γίνεται για να σε πάρει».
Θριάμβευσε στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΤΥΠΟΥ», του Μαρινάκη ως αρθρογράφος. Σ' αυτό το εκδοτικό εγχείρημα που μια περίοδο έβγαινε μόνο και μόνο για να έχει ένα πρωτοσέλιδο την ημέρα αφιερωμένο στον Καμμενο. Συνεχίζει στον ευρύτερο όμιλο με... σταθερές αξίες. Σήμερα αυτός ο κύριος σήκωσε στον τοίχο του το παρακάτω κείμενο για το βασικό μας θέμα:
«Η Εφ Συν μετα απο 3,5 χρονια που εγλυφε και προβαλε τον Καμμενο, θυμηθηκε τωρα,ξαφνικα, οτι βλαπτει τη χωρα. Ειναι το ιδιο υποκριτες και ξεφτιλισμενοι οσο και οι συριζαιοι που εχουν γινει ενα με αυτο το πολιτικο σκουπιδι. Δεν τους ξεπλενει κανενα τετοιο πρωτοσελιδο.θα ναι και αυτοι μια ζωη υπολογοι!».
Το ότι δεν διαβάζει την ΕΦΣΥΝ είναι φανερό καθότι έχουμε γράψει πάμπολλες φορές κατά του Καμμένου. Μόνο που εμείς κάνουμε πολιτική κριτική. Δεν γράφουμε για να εξυπηρετήσουμε τον Μαρινάκη απέναντι στον Καμμένο. Οπότε έχουμε μια ουσιώδη διαφορά από τον κ. Παπαδόπουλο. Κι αυτό είναι αρκετό ως απάντηση στα περί ξεφτιλισμένων και υποκριτών.
Μια δεύτερη ουσιώδη διαφορά ανάμεσα σε μας και στον κ. Παπαδόπουλο είναι το... ήθος και ο... πολιτισμός του κειμένου του. Αδυνατούμε να τον ακολουθήσουμε. Χώρια που δεν έχουμε και τον κατάλληλο εργοδότη να μας τα μάθει.
Γ.Π. "