ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Γκαντώνα στο Open, Μιχαλέλης στο Μαξίµου

Δ. Mιχαλέλης, Νατάσα Γιάμαλη, Στράτος Μπαλής
Την ώρα που οι ιθύνοντες του Epsilon (πλέον Open) του Ιβάν Σαββίδη αναθεωρούν εκ νέου το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, η οποία πλέον τοποθετείται για την 29η Οκτωβρίου (χωρίς να έχει αποκλειστεί τελείως το σενάριο της 22ας Οκτωβρίου), συνεχίζονται οι διεργασίες για το καινούργιο πρόγραμμα του καναλιού.
Η πιο ηχηρή μεταγραφή των τελευταίων ημερών.. αφορά τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, η οποία από το Kontra μετακομίζει στην Παιανία για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου, ενώ υπεύθυνος του πολιτικού ρεπορτάζ έγινε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης.
Το κοινοβουλευτικό κομμάτι θα αναλάβει η Κάτια Φωτιάδου, με το υπόλοιπο δημοσιογραφικό δυναμικό να συμπληρώνεται μέρα με τη μέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν για τον τηλεοπτικό σταθμό του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήταν και η Αναστασία Γιάμαλη, ωστόσο μέχρι νεωτέρας η εν λόγω προοπτική απορρίφθηκε.
Στο μεταξύ, οι επιτελείς του τομέα Ενημέρωσης συνεχίζουν τις επαφές τους σε όλα τα επίπεδα εν όψει της πρεμιέρας του καναλιού.
Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Δημήτρης Μιχαλέλης, και ο διευθυντής Ειδήσεων, Στράτος Μπαλής, επισκέφθηκαν προ ημερών το Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκαν με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,

πηγή: Secret / Παραπολιτικά