ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Γ. Καπουτζίδης: Kι εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό...

...που ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying

Μια ξεχωριστή στιγμή μοιράζεται απόψε με τους τηλεθεατές ο Γιώργος Καπουτζίδης από τη θέση του κριτή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ). Με αφορμή το τραγούδι ενός 14χρονου υποψηφίου, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός τοποθετείται για το θέμα..
του ρατσισμού και του bullying κάνοντας και μια προσωπική εξομολόγηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καπουτζίδης εκφράζει δημόσια την άποψή του για τα ευαίσθητα αυτά κοινωνικά θέματα. Μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές του, τα σενάρια που έχει γράψει όσο και από τις δημόσιες δηλώσεις του.
Μέσα από το τρέιλερ τον ακούμε να λέει « …και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό… ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο.
Κι εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό, που ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying.
Έχουνε γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε.Δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται.»