ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

«Βίζα» για Μόσχα παίρνει ο Τσίπρας

Με άκρα μυστικότητα προετοιμάζεται επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και συνάντησή του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Επειτα από μια μακρά περίοδο ιδιαίτερα ψυχρού κλίματος στις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας, καταβάλλεται εδώ και αρκετές ημέρες, διά της διπλωματικής οδού, μεγάλη προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις και να στηθούν εκ νέου «γέφυρες» μεταξύ Αθήνας και Μόσχας. Αποκορύφωμα της αναθέρμανσης των..
σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας θα είναι η υπό προγραμματισμό επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα και οι συνομιλίες του με τον ρώσο πρόεδρο.
Με βάση πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ», τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στη Μόσχα απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης ο οποίος και είχε επαφές με κεντρικά πρόσωπα της ρωσικής διπλωματίας. Στις συναντήσεις του έλληνα αξιωματούχου εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την πιθανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα και βεβαίως το πλαίσιο των συνομιλιών με τον Πούτιν.
- από ρεπορτάζ του Αρη Ραβανού στα ΝΕΑ