ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Χορηγία ψάχνει ο Μάκης Τ. - Καθυστερεί η "Απογευματινή"

Μόνο με... χορηγία 70.000 Ευρω (απο ποιον;) τον μήνα θα προχωρήσει ο Μάκης Τ. στην έκδοση της κυριακάτικης "Ζούγκλας". Το σίγουρο είναι ότι θέλει να αναβαθμίσει και να ενισχύσει με κόσμο το site.
**
Συμπαραστάτες του παραμένουν οι Μυγδάλης και Σφαέλος που τελευταία δεν δείχνουν και ιδιαιτέρως αισιόδοξοι για το νέο..
εκδοτικό εγχείρημα του «φίλου Μάκη». Θυμίζουμε ότι το κυριακάτικο Veto που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος προ οκταετίας έμεινε ένα χρόνο στα περίπτερα.
**
Τα sites των εφημερίδων έχουν νόημα ύπαρξης εάν εργάζονται υπο κοινή διεύθυνση όπως στα μεγάλα newsroom του εξωτερικού. Ολα τα άλλα είναι κάτι σαν το "δεν είχαμε προβλήματα και τα δημιουργήσαμε..."
**
Στη λεωφόρο Συγγρού έχει κάτσει η... μπίλια για την έδρα των γραφείων της υπό έκδοση νέας "Απογευματινής". Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς καθότι η έκδοση καθυστερεί και πάει από αναβολή σε αναβολή.
**
Πάντως συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι επαφές με δημοσιογράφους και στελέχη για την "επάνδρωση" του νέου low cost ημερήσιου φύλλου .