ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ποιος κάνει κουμάντο στην Alter Ego του Μαρινάκη;

Νέα ευθεία προσωπική επίθεση, μετά τον «αγαπητό Νικολάκη» (ΕΔΩ), από τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο (του ομίλου Μαρινάκη) στον υπουργό ΨΗΠΤΕ Νίκο Παππά.
Σε κείμενό του, που δημοσιεύεται σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της Alter Ego, με τον τίτλο "Νίκο Παππά το μήνυμα επιστρέφεται. Δεν εκβιαζόμαστε", ο Λ. Χαραλαμπόπουλος αναφέρει ότι «ο Νίκος Παππάς εδώ και χρόνια..
χρησιμοποιεί συγκεκριμένες περιθωριακές ιστοσελίδες για κάνει τις δουλειές του» και πως «τελευταία δουλειά που τους ανέθεσε ήταν να περάσουν το μήνυμα ότι "ο Νίκος Παππάς λέει στον Μαρινάκη να θυμηθεί τι έπαθε ο Ψυχάρης"».
Το "αριστερό εξτρέμ του Μαρινάκη" υπερασπίζεται και πάλι την Alter Ego λες και είναι αυτός το αφεντικό (κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Χαραλαμπόπουλος κάνει κουμάντο στα Μέσα του Μαρινάκη), αναφέροντας
Η Alter Ego είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ΜΜΕ και είναι οικονομικά ανεξάρτητη, οργανωμένη έτσι ώστε να μην χρειάζεται τη «μεσολάβηση» ή την «εξυπηρέτηση» ανθρώπων όπως ο Νίκος Παππάς.
Γιατί είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να μην υποκύπτει και εύκολα σε εκβιασμούς.
Γιατί έχει και τις πωλήσεις και τα διαφημιστικά έσοδα για να μπορεί να καλύψει και τα έξοδά της αλλά και την επέκταση και τις επενδύσεις της, ακόμη και όταν ο αρμόδιος υπουργός παίρνει τηλέφωνο στα διάφορα media shop αλλά ακόμη και σε επιχειρηματίες και τους λέει να μην δίνουν διαφήμιση στα μέσα της Alter Eg
o".
Ο Λ. Χαραλαμπόπουλος ταυτόχρονα επιτίθεται σε άλλες εφημερίδες αναφέροντας:
«Κοτζάμ υπουργός συμπεριφέρεται ως εμπορικός διευθυντής των μηντιακών μαγαζιών του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να μπαίνουν διαφημίσεις σε αυτά… Ας ασχοληθεί καλύτερα με μαγαζιά τύπου Νέα Σελίδα του φίλου του Λιβάνη που κατορθώνουν και επιβιώνουν χωρίς πωλήσεις».