ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Souvlaki near us

Κάποιος από τη δεκαμελή συνοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας στην Πύλο πεινούσε πολύ. Δεν κρατιόταν. Γνώριζε ότι το ζεύγος Μητσοτάκη μαζί με το ζεύγος Αντώνη και Γεωργίας Σαμαρά θα δειπνούσαν στο ξενοδοχείο «Καραλής» στην Πύλο μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αλλά για τη συνοδεία Μητσοτάκη δεν είχε προβλεφθεί δείπνο. Και ήταν νηστικοί από το πρωί.. Ετσι ο τύπος (δεν αποκαλύπτω το όνομά του για ευνόητους λόγους) είχε μια φαεινή ιδέα για να φάνε όλοι γρήγορα, καλά και οικονομικά.
Γκούγκλαρε λοιπόν στο κινητό του τη λέξη… «souvlakia» και του έβγαλε χιλιάδες μαγαζιά στην περιοχή της Μεσσηνίας Αλλά αυτός και η συνοδεία Μητσοτάκη βρίσκονταν στην Πύλο. Δεν ήξερε τι να κάνει, πεινούσε πολύ και του ήρθε δεύτερη φαεινή ιδέα: Γκούγκλαρε αυτή τη φορά τη φράση… «souvlakia near us». Και ω του θαύματος, του έβγαλε ένα σουβλατζίδικο λίγο έξω από την Πύλο. Μόνον που η Google δεν πολυκατάλαβε αυτό το…«near us» και το μετάφρασε ως… «γειτονικό» ή κάτι τέτοιο και τους υπέδειξε το σουβλατζίδικο «Γιάννης ο Γείτονας», σε έναν έρημο και σκοτεινό δρόμο έξω από την Πύλο. Φανταστείτε την έκπληξη του εστιάτορα όταν είδε νυχτιάτικα να μπαίνουν στο μαγαζί του δέκα κοστουμαρισμένοι άνθρωποι και να του παραγγέλνουν τυλιχτά με μπόλικο τζατζίκι. Ασε που στην αρχή τούς πέρασε για ανθρώπους της… τρόικας και ότι ήρθαν να του ζητήσουν αποδείξεις για τα τυλιχτά.
- από τον Βηματοδότη / φωτό: Θάρρος.news