ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΕΣΤΙΑζω με αφιέρωμα στην Ειρήνη Παπά

Με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην μεγάλη μας ηθοποιό Ειρήνη Παπά κυκλοφορεί το Σάββατο μαζί με την «Εστία» το νέο τεύχος του περιοδικού «ΕΣΤΙΑζω» Οκτωβρίου. Η Φαίδρα Βασιλάκη ξεφυλλίζει το τελευταίο βιβλίο του Βασίλη Καββαθά για την μεγάλη Ελληνίδα και αποκαλύπτει άγνωστες σκέψεις της για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τα παιδικά της χρόνια στο Χιλιομόδι Κορινθίας, την γνωριμία της με τον Μάρλον Μπράντο και άλλες..
μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου θεάτρου. Ο Διευθυντής της «Εστίας» Μανώλης Κοττάκης εξηγεί στο editorial του τεύχους γιατί το ανυπότακτο πρόσωπο της Παπά κέρδισε την θέση του στο εξώφυλλο του «ΕΣΤΙΑζω» παραμονές 28ης Οκτωβρίου.
Στο ίδιο τεύχος περιλαμβάνονται δύο έξοχα αφιερώματα του Γενικού Διευθυντή της «Εστίας» Ελευθέριου Σκιαδά: Για την 28η Οκτωβρίου με σκίτσα και γελοιογραφίες εποχής και εκπαιδευτικό αφιέρωμα στα «Σχολεία των Αρίστων» με επίκεντρο την ιδιωτική εκπαίδευση. Ακόμη στο νέο τεύχος του «ΕΣΤΙΑζω»:

  • Aφιέρωμα στο Ναυτικό Λύκειο Χίου «Teens» του καπετάν Παναγιώτη
  • Τσάκου
  • Nοσταλγικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Καπράνου για το εστιατόριο «Αγλαμαίρ»
  • στον Πειραιά
  • Κείμενο αφιερωμένο στην μνήμη του Αδώνιδος Κύρου
  • Ρεπορτάζ για την Ταινιοθήκη της Ελλάδος της Νεκταρίας Μαραγιάννη
Υπεύθυνη έκδοσης: Έμιλυ Παπαπαναγιώτου
Εμπορική Διεύθυνση: Αλέκος Παλαιόπουλος
Εμπορικό: Εφη Λυκορδάνου, Ηρακλής Ζερμιώτης, Ανδριάνα Ευαγγελάκου