ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Κάποτε συναντιόμασταν στο ρεπορτάζ...

...τώρα τα λέμε στον ΕΔΟΕΑΠ

Το είδαμε στο fb και αφορά τους παλαίμαχους των ΜΜΕ: Ατάκα να σου φτιάξει τη μέρα: «κάποτε συναντιόμασταν στο ρεπορτάζ τώρα τα λέμε στον ΕΔΟΕΑΠ».
 ***
«Βουτάμε σήμερα στα ταραγμένα νερά των media» είπε η Ελλη Στάη στην αρχή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που έκανε πρεμιέρα..
στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης.
***
Το ποδαρικό στο δελτίο του ΟPEN έκανε ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο πρώην ανταποκριτή του Mega στις ΗΠΑ, με ζωντανή σύνδεση και ρεπορτάζ για την υπόθεση με τα τρομοδέματα που εντοπίστηκαν σε Κλίντον, Ομπάμα και CNN.
***
Ακολούθησαν συστάσεις από την παρουσιάστρια το μεσημεριανού δελτίου, Λίνα Δρούγκα η οποία έκανε μία ξενάγηση στην αίθουσα σύνταξης και περιέγραψε την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει προκειμένου να στηθεί ο σταθμός
***
Αμέσως μετά εμφανίστηκαν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς οι οποίοι μίλησαν για τη συνεργασία τους με το OPEN.
***
Πάντως η Isomat πρέπει να πλήρωσε πανάκριβα τα εμβόλιμα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν προτού βγει η Eλλη Στάη στον αέρα.
***
Το Ίδρυμα Α.Β. Μπότση προκηρύσσει δύο υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημοσιογραφία. Πληροφορίες στη γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Βασ. Σοφίας 27, (4ος όροφος), Αθήνα, τηλ. 210 7245550, 210 7245558,

***
Με κεντρικό σύνθημα «χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους» λειτουργεί από τις 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου η 7η Γιορτή βιβλίου - Bazaar στην κεντρική πύλη ΔΕΘ.