ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Μην ενοχλείτε τον εκδότη


Eχει αλλάξει άρδην η ζωή των κατοίκων σε μικρό δρομάκι της περιοχής του Μετς από την ημέρα που μετακόμισε σε νεοκλασσική μονοκατοικία γνωστός εκδότης.
Η καθημερινή παρουσία των αστυνομικών, οι τέσσερις θεσεις παρκαρίσματος (!) που του έχει παραχωρήσει ο δήμος, καθώς και τα γνωστά μας «σαμαράκια» που έχουν φτιαχτεί για να μην ενοχλείται ο..
εκδότης έχουν κάνει αβίωτη την καθημερινότητα των περιοίκων.
***
Ποιος εμπλεκόμενος στην υπόθεση Νovartis έχει κλειστεί στην βίλα του και δεν θέλει να δει άνθρωπο; Στην υγεία του πάντως είναι καλά.
***
Μαθαίνουμε ότι αρχές Νοεμβρίου βουλευτής μικρού κόμματος αναμένεται να... ανοίξει πανιά, αφήνοντας πίσω του συντρίμμια! Είναι έτοιμος από καιρό , αλλά μια απρόοπτη εξέλιξη τον φρέναρε απότομα. Φέρεται να μην επιθυμεί να προσχωρήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ο μόνος του ενδοιασμός για την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι το μακεδονικό για το οποίο ξεκαθαρίζει πως δεν το υπερψηφίζει. Θα βρεθεί η χρυσή τομή; Οψόμεθα. Λίγη υπομονή...
Δ.Δ. (Documento)