ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Το νέο ethnos.gr και οι γνωστές διαδικτυακές ασθένειες


  (...)Το για πολύ καιρό κυοφορούμενο ethnos.gr, που θέλει να υποστηρίξει ποιοτικά και την πολύπαθη έντυπη έκδοση στη σημαντική τον τελευταίο καιρό προσπάθειά της να ανακάμψει, δεν ήταν εντυπωσιακό στις πρώτες ώρες που διανύει, από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Είναι, βέβαια, απλό και εύχρηστο στο «ξεφύλλισμά» του, καλύπτει την τρέχουσα ειδησεογραφία, αλλά χωρίς θεματολογία που..
θα το έκανε να κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι των ανταγωνιστών σε αυτά τα πρώτα βήματά του. Νομίζουμε, ότι προς το παρόν έχει μικρή σημασία. Στο επόμενο διάστημα μπορεί να αξιοποιήσει το δυναμικό του, αρκεί να του δοθεί πίστωση χρόνου. Και, περισσότερο, να τηρήσει αυτά που υπόσχεται με το σχόλιό του (το πρωτοδιαβάσαμε εδώ, στους Zoornalistas, και μετά στην ίδια τη σελίδα) ο Διευθυντής Σύνταξης του νέου σάιτ, ο Κώστας Κυριακόπουλος: Το ethnos.gr, λέει, θα έχει «αξιοπιστία, διασταύρωση της είδησης, αντικειμενική ενημέρωση, πολυφωνία». Εμείς θα προσθέσουμε κάτι που ΔΕΝ πρέπει να έχει: τις γνωστές ασθένειες των ενημερωτικών σάιτ και την αγωνία τους να κερδίσουν με φτηνούς εντυπωσιασμούς τα κλικ.


Ήδη εντοπίσαμε ένα τέτοιο σύμπτωμα στη πρώτη ανάγνωση που κάναμε.(...)

- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο harddog-sport ΕΔΩ