ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Καταγγελία για το OPEN από την οικογένεια του Ζακ

Με μία ανάρτηση στη σελίδα Justice For Zak/Zackie, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου στρέφεται εναντίον του OPEN και του δελτίου του σχετικά με δηλώσεις του αδελφού του Νίκου, που μετέδωσαν ως αποκλειστικές, χωρίς τη συναίνεσή του. Οπως αναφέρεται και σε mail που μας εστάλη:
"Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Open - Η Ανοιχτή Τηλεόραση (25/10) μεταδόθηκαν.. δηλώσεις του Νίκου Κωστόπουλου, αδερφού του Zak χωρίς τη συναίνεσή του και εμπεριεχοντας ψευδείς πληροφορίες όπως π.χ. ότι ταξίδεψε στην Αθήνα.
Πρόκειται για μια καταφωρη παραβίαση της δημοσιογραφικης δεοντολογίας και της επιθυμίας της οικογένειας να παρεμβαίνει στο δημόσιο λόγο όποτε αυτή κρίνει. Για οποιαδήποτε ανάλογη πρακτική στο εξής θα ακολουθουνται οι νομικές και πειθαρχικες διαδικασίες που προβλέπονται.
Οι δημοσιογράφοι που έχουν αιτήματα για συνεντεύξεις προς την οικογένεια και τους φίλους του Ζακ παρακαλούνται να απευθύνονται στη διαχείριση της σελίδας. Θέλουμε τον Τύπο αρωγό στην προσπάθεια διαλευκανσης της δολοφονίας του Ζακ και υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα ζητάμε να γίνει σεβαστό το πένθος των οικείων του."