ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σιγά την είδηση...

Προφυλακίστηκε (αργά το βράδι της Τρίτης) ο πρώην υπουργός επι Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του μετα τις μαραθώνιες απολογίες τους στον ανακριτή διαφθοράς για τις μίζες εκατομμυρίων απο τα εξοπλιστικά! Αυτό κι αν είναι είδηση...
Κι ομως έξι ημερήσιες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, η Espresso, ο Φιλελεύθερος, η Star, η Ελ. Ωρα, η Αυγή και ο Ριζοσπάστης δεν πρόκαμαν, που θάλεγε..
και ο Χαρίλαος, να την δημοσιεύσουν. Ουτε καν μια βιαστική αναφορά στην πρώτη σελίδα δεν είχαν στις εκδοσεις της Τετάρτης. Κι ας το γνώριζαν όλοι οι δημοσιογραφούντες από τις 23.20 της Τρίτης.
Πραγματική τραγωδία για την απαξιωμένη δημοσιογραφία που αμφισβητείται απο παντού!
Εχουν ευθύνη ομως μόνο οι λειτουργοί του Τύπου γι αυτό το κατάντημα; Μήπως φταίνε κυρίως οι ιδιοκτήτες; Μπορεί...
Πριν αρχίσουμε την συζήτηση λοιπόν για το "τις πταίει" ΤΙΣ ΠΤΑΕΙ για τις κυκλοφοριακές επιδόσεις των ημερήσιων και κυριακάτικων φύλλων, ας ρωτήσουμε να μάθουμε πόσα πιεστήρια λειτουργούν, με τι όρους και σε τι χρόνους απαιτούν επιτακτικά να τους παραδίδονται οι σελίδες. Και ας θρηνήσουμε μετά όλοι μαζί τον "πεθαμένο".
Θ. Ζ.