ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ανθρωπιστές...

Το περιστατικό με το όργανο της τάξης στη Μόρια -άκουγα στις ειδήσεις- που έβρισε απρόκλητα και χυδαία την ηλικιωμένη γυναίκα και της πέταξε μακριά το μπαστούνι στο οποίο στηριζόταν, δείχνει πόση ψυχολογική πίεση υφίστανται οι καημένοι οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί, αυτό δείχνει, λέει, όχι ότι είναι ένα κάθαρμα και μισό, όχι.
Θυμήθηκα που είχε πάει..
ο Χίμλερ επίσκεψη στην Ουκρανία, το '41, μετά το Μπάμπι Γιάρ αν θυμάμαι καλά και είχε σοκαριστεί πολύ, λέει, από την ψυχολογική πίεση που υφίσταντο τα αγαπημένα του SS, επειδή έπρεπε να καθαρίζουν τόσους Εβραίους μάνιουαλι κάθε μέρα.
Πράγματι είναι κοπιαστικό αυτό, δεν είναι αστείο πράμα...
Κι έτσι ο Χίμλερ αποφάσισε να μεγαλώσει τα στρατόπεδα και να προβεί σε επίσπευση της Τελικής Λύσης, με μαζικές εκτελέσεις στα γνωστά ντους.
Ήταν μια κατ' εξοχήν ανθρωπιστική κίνηση προς τους άντρες των SS, βουαλά, για να μην λέτε ότι δεν υπάρχουν λύσεις δλδ, χωρίς να χρειάζεται να στρεσάρονται οι άνθρωποι.
 - από το fb της Μαρίας Δεδούση